Τροχαία ατυχήματα

 

Εξειδικευόμαστε στο τροχαίο ατύχημα και στο αυτοκίνητο επί  25 χρόνια, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε εμπλεκόμενο, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, με ένα εκτεταμένο δίκτυο έμπειρων και εξειδικευμένων επαγγελματιών σε όλη την επικράτεια.  (Ερευνητές, Πραγματογνώμονες, Διεθνείς Οίκους Πραγματογνωμόνων, Τεχνικούς Συμβούλους, Ειδικούς Ιατρικούς Συμβούλους, Ιατροδικαστές, Δικηγόρους σε κάθε πόλη της Ελλάδας).

Στόχος και επίτευγμα του Γραφείου μας  είναι η μέγιστη αποζημίωση  για τον παθόντα και όλα τα μέλη της οικογένειάς του στον συντομότερο δυνατό χρόνο, ανεξάρτητα αν το τροχαίο  ατύχημα έχει γίνει στην Αττική η οπουδήποτε στην Ελλάδα.

  • – Διεκδικούμε και πετυχαίνουμε τη μέγιστη αποζημίωση – Δεν αρκούμαστε σε μια μικρή αποζημίωση
  • – Αμειβόμαστε, κατόπιν συμφωνίας, μόνο σε περίπτωση επιτυχίας.
  • – Ικανοποιούμε πλήρως όλα τα δικαιώματα, όχι μόνο του παθόντος αλλά και όλων των μελών της οικογένειάς του
  • – Καθοδηγούμε και ενημερώνουμε συνεχώς τον πελάτη μας σε όλη την πορεία της υπόθεσης

1. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Παραθέτουμε μερικές από τις βασικές πρώτες ενέργειες, που πρέπει οι εμπλεκόμενοι να ακολουθήσουν, σε κάθε τροχαίο ατύχημα:
Διαβάστε περισσότερα…

3. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
ΤΙ & ΠΟΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ;

Τα ποσά που μπορεί να διεκδικήσει, όχι μόνο ο παθών αλλά, κατά περίπτωση, και όλα τα μέλη της οικογένειάς του, είναι πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα από αυτά που γνωρίζει ή νομίζει ο μέσος άνθρωπος.
Διαβάστε περισσότερα…

5. ΑΜΟΙΒΗ
Δικηγορική Αμοιβή, ύστερα από σχετική συμφωνία μας, καταβάλλεται ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Διαβάστε περισσότερα…

7. ΟΙ 5 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

1. Από την πρώτη στιγμήχρειάζεται συντονισμός και συνεργασία με όλους τους αναγκαίους και εξειδικευμένους επαγγελματίες (Ιατρούς,  ΠραγματογνώμονεςΕμπειρογνώμονες Διακανονιστές κλπ,) για την άριστη αντιμετώπιση του τροχαίου ατυχήματος και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής αποζημίωσης.
Διαβάστε περισσότερα…

9. ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Το Γραφείο μας συνεργάζεται με εκτεταμένο δίκτυο  έμπειρων  και εξειδικευμένων επαγγελματιών:
Διαβάστε περισσότερα…

2. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλα τα στάδια κάθε υπόθεσης τροχαίου ατυχήματος και περιλαμβάνουν την Προετοιμασία της υπόθεσης, την Αγωγή, την Ποινική Διαδικασία,  την Εκδίκαση και  κάθε αναγκαία ενέργεια για την ολοκλήρωση και επιτυχή έκβαση της υπόθεσης.
Διαβάστε περισσότερα…

4. ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Σε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, οι οικείοι του θανόντος μπορούν να διεκδικήσουν πολύ μεγάλη αποζημίωση και χρηματικές απαιτήσεις (περιουσιακές ζημίες, στέρηση διατροφής, ψυχική οδύνη, δαπάνες κηδείας κλπ).
Διαβάστε περισσότερα…

6. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

1. Διεκδικούμε και πετυχαίνουμε τη μέγιστη αποζημίωση – Δεν αρκούμαστε σε μια μικρή αποζημίωση.
Διαβάστε περισσότερα…

8. ΠΩΣ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ

1.Αναλαμβάνουμε (περίπλοκες και μη) υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων (θανατηφόρα, σοβαρούς ή απλούς τραυματισμούς και κάθε είδους υλικές ζημιές).
Διαβάστε περισσότερα…

10. ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ; ΦΙΛΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ή ΑΓΩΓΗ;

Η Αγωγή είναι προτιμότερη και πολύ πιο συμφέρουσα για τον παθόντα από τον Φιλικό Διακανονισμό. Αντίθετα, οι ασφαλιστικές εταιρείες, για δικό τους όφελος, προωθούν τον Φιλικό Διακανονισμό.
Διαβάστε περισσότερα…